Bádog és fóliabádog élhajlítás egyedi méretekre!

 

Árajánlat kérés egyszerűen

Ezen az oldalon a leggyakrabban használt bádog elemeket gyűjtöttük össze. Önnek csak az űrlapot kell kitöltenie annál, amire szüksége van. Ajánlat kérése maximum néhány percet vesz igénybe, és mi már készítjük is Önnek részletes ajánlatunkat!

 1. Töltse ki az űrlapot adataival!

 2. Adja meg a szükséges méreteket, annál a formánál amire szüksége van

 3. Kattintson a küldés gombra

 4.  Hamarosan küldjük személyre szabott árajánlatát!

 

Segítség az űrlap kitöltéséhez:

 

1. Töltse ki adatait!

Az adatok megadása a kapcsolatfelvételhez szükséges. Telefonszámán kollégánk kérdés esetén keresni fogja Önt. Az Ön által megadott e-mail címre pedig a személyre szabott árajánlatát küldjük 1 munkanapon belül!)

 

2. Válassza ki milyen anyagból szeretné elkészíttetni a szükséges elemeket!

Három lehetőség közül választhat, amelyeket tartunk készleten: horganyzott bádoglemez (0,5mm vastagságban), szürke színű fóliabádog, antracit színű fóliabádog

Amennyiben más anyagból szeretné gyártatni az elemeket kérem keressen minket a telefonon, vagy a badog@bitupont.hu email címen. (Egyéb anyagok beszerzését egyedileg bíráljuk el.) Hozott anyag esetén az árajánlat a munkadíjra fog vonatkozni. Ez esetben a megjegyzés rovatba szükséges feltüntetni a hozott anyag típusát, méreteit, és anyagvastagságát! A maximális anyagvastagság horganyzott anyagoknál 0,7 mm, fóliabádog esetén 1,4 mm lehet!

 

3. Töltse ki a szükséges paramétereket!

Egymás alatt találja a leggyakrabban használt bádog típusokat. Csak azoknál a típusoknál töltse ki a mezőket, amelyik típusra szüksége van!

Lehetőségek:

 • Cseppentőlemez
 • Oromszegély
 • Belső sarokbádog
 • Külső sarokbádog
 • Szegélylemez
 • Vápalemez

Amennyiben egyéb típusú (formájú) bádogra van szüksége az űrlap végén tud rajzot feltölteni.

A paramétereket csak azoknál a típusoknál töltse ki amelyre szüksége van. Amire nincs szüksége az hagyja üresen!

A mezőket a rajzok alapján könnyedén kitöltheti. A betűkkel jelöl hosszok és dőlésszögek megadásával az Ön számára legpontosabb és legjobban használható bádogot tudunk készíteni, így a későbbi munkája gyerekjáték lesz! A betűkkel jelölt hossz értékek megadását kérjük cm-ben jelezze!

Ezen kívül a "Hossz" mezőben kérjük adja meg, hogy az adott típusból összesen hány folyóméterre van szüksége.

Mindegyik típus 2 m-es szálakban kerül legyártásra!

 

4. Írja meg egyéb közlendőit!

A megjegyzés mezőbe írhat üzenetet nekünk. Például határidő igényét, hol szeretne átvenni, vagy bármilyen egyéb igénye van itt megírhatja nekünk. (Ha nincs, akkor nem kötelező kitölteni!)

A megjegyzés alatt "Fájl kiválasztása" gomb segítségével tud rajzot, ábrát csatolni ajánlatkéréséhez. Ez csak abban az esetben szükséges ha a fenti típusok között nem találta meg az amire szüksége van.

 

5. Kattintson a Küldés gombra!

Ha az összes adatot és paramétert megadta, amire szüksége van, a KÜLDÉS gomb segítségével küldi el nekünk az ajánlat kérést. Így mi azonnal elkezdhetünk az ajánlaton dolgozni.

 

6. KÉSZ is van!

1 munkanapon belül (általában még aznap) küldjük részletes árájánlatunkat Önnek, a megadott email címére. Kérdés esetén pedig azonnal keresni fogjuk.

Ha valamiben bizonytalan akkor se aggódjon. Ha kérdésünk merül fel, vagy valami esetleg nem egyértelmű azonnal keresni fogjuk.

Az árajánlat elkészítése természetesen díjtalan, és nem kötelezi Önt semmire.

Töltse ki az űrlapot néhány perc alatt és kész is van!

Kérdés esetén forduljon Hozzám bizalommal:

info@bitupont.hu bitumenes lemezbadog@bitupont.hu

Tel.: Budaörs: +36 23 414 516

Tel.: Dunakeszi: +36 27 543 590

Töltse ki az űrlapot!

Adja meg az adatait, és a szükséges paramétereket, azoknál az elemeknél amelyre szüksége lehet, majd kattintson az űrlap legvégén a Küldés gombra.

  Cseppentőlemez
  Oromszegély
  Belső sarokbádog  Külső sarokbádog  Szegélylemez


  Vápalemez  Shopping Cart