A Bitupont Kft.

1996-ban alakult, fő tevékenységi területe a víz- és hőszigetelő anyagok és az ehhez tartozó kiegészítők kis- és nagykereskedelme. Megalakulásakor bitumenes lemezek értékesítésére specializálódott vállalkozás, mára már több különböző vízszigetelő rendszert is kínál, a bitumenes lemezeken kívül, PVC és TPO alapanyagú vízszigetelők is megtalálhatóak a termékpalettájában.

A társaság tulajdonosai több éves kivitelezői , műszaki és kereskedelmi tapasztalattal rendelkeznek,ami nagymértékben elősegíti partnereink teljes körű kiszolgálását.
A folyamatos és célirányos marketing munkának és műszaki felkészültségnek, a rugalmas kiszolgálásnak és a az állandó anyagminőségnek köszönhetően, termékeink népszerűsége évről évre nő a kivitelezők körében.

Bitumenes lemez Bitupont

Copernit S.p.a.

Bitumenes lemez palaőrlemény vörös

A BituPont Kft. több nemzetközi viszonylatban is kiemelkedő helyet elfoglaló gyár termékeit importálja, melynek egyik legkiemelkedőbb vállalata az olasz illetőségű Copernit S.p.a.

Az 1970-es években alakult gyártó vállalat, melynek fő profilja a bitumenes termékek gyártása, alapanyag és gyártási technológia terén is az élen jár. A folyamatos innovációnak köszönhetően termelése évről évre dinamikusan növekszik, kereskedelmi hálózata az egész világra kiterjed.

A gyár által előállított APP, SBS és APAO modifikált bitumenes lemezek a világ mintegy harminc országában megtalálhatók. A termékek minőségét a folyamatos felülvizsgálatok, minősítések biztosítják.

Az importált termékek mindegyike rendelkezik CE minősítéssel!

A PVC-alapanyagú szigetelőlemezeink, a kiemelkedő termékpalettával rendelkező, spanyolországi Sintec gyár termékei. Legismertebb termékcsaládjuk Urdin névre hallgat, mely kiemelkedő minőségével és ár/érték arányával jelenleg a legkedveltebb PVC lemezek közé tartozik. A PVC lemezek, hasonlóan a bitumenes lemezekhez, több különböző kivitelben érhetőek el, függően a felhasználási területektől.

Kínálatunkat a hőszigetelő anyagok területén is bővítettük. A Sirpa Gema Srl. Gematherm márkanevű zártcellás (extrudált) XPS hőszigetelő anyagát forgalmazzuk kedvező árszinten.

A különböző szigetelési rendszerekhez az Eterno Ivica és az Impertek Srl. által gyártott kiegészítők széles termékskáláját forgalmazzuk, melyek különböző anyagokból készülnek, függően attól, hogy bitumenes vagy PVC lemezhez alkalmazzák.

Telephelyeink

A Bitupont Kft. Budaörsön és Dunakeszin, saját telephellyel rendelkezik, ahol állandó raktárkészlettel áll a partnerek rendelkezésére. Folyamatosan tájékozódva, a piaci igényekhez igazodva próbáljuk meg vevőinket a legmagasabb színvonalon kiszolgálni, ill. a piac változásait követni.
Állandó kapcsolatot igyekszünk fenntartani a tervező, beruházó és kivitelező cégekkel.
Partnereinket igény esetén folyamatos műszaki tanácsadással látjuk el, s az általunk forgalmazott szigetelőlemezek felhasználását és beépítését igyekszünk figyelemmel kísérni!

Budaörs

2040 Károly király u. 90.

+36 23 414 516

budaors@bitupont.hu

Dunakeszi

2120 Fő út 17-es kmkő (2-es út)

+36 27 543 590

dunakeszi@bitupont.hu

Központi email: info@bitupont.hu

Shopping Cart