A Bitupont Kft.

 

 

1996-ban alakult, fő tevékenységi területe a víz- és hőszigetelő anyagok és az ehhez tartozó kiegészítők kis- és nagykereskedelme. Megalakulásakor bitumenes lemezek értékesítésére specializálódott vállalkozás, mára már több különböző vízszigetelő rendszert is kínál, a bitumenes lemezeken kívül, PVC és TPO alapanyagú vízszigetelők is megtalálhatóak a termékpalettájában. A társaság tulajdonosai több éves kivitelezői , műszaki és kereskedelmi tapasztalattal rendelkeznek,ami nagymértékben elősegíti partnereink teljes körű kiszolgálását.
A folyamatos és célirányos marketing munkának és műszaki felkészültségnek, a rugalmas kiszolgálásnak és a az állandó anyagminőségnek köszönhetően, termékeink népszerűsége évről évre nő a kivitelezők körében.]

 

Copernit S.p.a.

 

 

BituPont Kft. több nemzetközi viszonylatban is kiemelkedő helyet elfoglaló gyár termékeit importálja, melynek egyik legkiemelkedőbb vállalata az olasz illetőségű Copernit S.p.a.

Az 1970-es években alakult gyártó vállalat, melynek fő profilja a bitumenes termékek gyártása, alapanyag és gyártási technológia terén is az élen jár. A folyamatos innovációnak köszönhetően termelése évről évre dinamikusan növekszik, kereskedelmi hálózata az egész világra kiterjed.

A gyár által előállított APP, SBS és APAO modifikált bitumenes lemezek a világ mintegy harminc országában megtalálhatók. A termékek minőségét a folyamatos felülvizsgálatok, minősítések biztosítják.

Az importált termékek mindegyike rendelkezik CE minősítéssel!

 

A PVC-alapanyagú szigetelőlemezeink, a kiemelkedő termékpalettával rendelkező, spanyolországi Sintec gyár termékei. Legismertebb termékcsaládjuk Urdin névre hallgat, mely kiemelkedő minőségével és ár/érték arányával jelenleg a legkedveltebb PVC lemezek közé tartozik. A PVC lemezek, hasonlóan a bitumenes lemezekhez, több különböző kivitelben érhetőek el, függően a felhasználási területektől.

]Kínálatunkat a hőszigetelő anyagok területén is bővítettük. A Sirpa Gema Srl. Gematherm márkanevű zártcellás (extrudált) XPS hőszigetelő anyagát forgalmazzuk kedvező árszinten.A különböző szigetelési rendszerekhez az Eterno Ivica és az Impertek Srl. által gyártott kiegészítők széles termékskáláját forgalmazzuk, melyek különböző anyagokból készülnek, függően attól, hogy bitumenes vagy PVC lemezhez alkalmazzák.

 

Telephelyeink

 

 

A Bitupont Kft. Budaörsön és Dunakeszin, saját telephellyel rendelkezik, ahol állandó raktárkészlettel áll a partnerek rendelkezésére. Folyamatosan tájékozódva, a piaci igényekhez igazodva próbáljuk meg vevőinket a legmagasabb színvonalon kiszolgálni, ill. a piac változásait követni.
Állandó kapcsolatot igyekszünk fenntartani a tervező, beruházó és kivitelező cégekkel.
Partnereinket igény esetén folyamatos műszaki tanácsadással látjuk el, s az általunk forgalmazott szigetelőlemezek felhasználását és beépítését igyekszünk figyelemmel kísérni!

Budaörs

2040 Károly király u. 90.

+36 23 414 516

budaors@bitupont.hu

 

Dunakeszi

2120 Fő út 17-es kmkő (2-es út)

+36 27 543 590

dunakeszi@bitupont.hu

Központi email: info@bitupont.hu

 

Shopping Cart