First Corporation

 
 
 

Minőség és innováció a vízelvezetésben

A First vállalat a műanyag és PVC termékek területén az egyik legfejlettebb minőségbiztosítási rendszerrel büszkélkedhet, valamint minden nemzetközi szabványnak és előírásnak könnyedén megfelel. (Többek közt ISO 9002 tanúsítvánnyal is)

A termékek kialakításánál fő szempont az ügyfelek igényeinek való megfelelés, a kreativitás és az innováció; a termék megtervezésétől kezdve egészen az ügyfélhez való eljutásig.

A termékek laboratóriumi kialakításakor számos kifinomult tesztnek vannak alávetve, hogy minél magasabb minőséget, és tartósságot tudjon nyújtani, akár a legkedvezőtlenebb időjárási körülmények között is.

Ez, a sok évnyi tanulmányozás és laboratóriumi munka tette lehetővé a First vállalat számára, hogy ma olyan anyagokat állítson elő, amelyek a legmagasabb szinten állnak ellen a töréseknek ,valamint kémiai, fizikai és légköri anyagokkal szemben.

First műanyag ereszcsatorna-rendszer

 
 

 

Az ereszcsatorna-rendszer nagyon könnyen telepíthető bármilyen helyszínre, az ereszcsatornák egymáshoz ragaszthatók vagy tömítéssel összeszerelhetők, amelyek lehetővé teszik az optimális tágulást minden éghajlati viszonyban. Az ereszcsatorna rendszer számos alkatrészeinek hála, szinte minden igényre megoldást tud nyújtani.

Egyszerű kialakításának hála pedig akár otthon egymagunk is felszerelhetjük, nem igényel szaktudást.

műanyag ereszcsatorna

Az ereszcsatorna rendszer elemei:

Ereszcsatorna összeszerelése

Felszerelése

Az ereszcsatorna rendszer felszerelése sosem volt ilyen egyszerű!

Nézze meg videónkat:

 

First folyóka rendszer

 

 

A First PVC folyóka-rendszer ideális megoldást nyújt szinte bármilyen terület vízelvezetésére. PVC anyagának köszönhetően ellenáll a fizikai és kémiai anyagoknak, ezáltal hosszútávú biztonságot jelent.

Leggyakoribb használata: Medencék, kert, garázs- és kapubejáró, parkoló, nagyobb térburkolatú felület, házak védelme.

Kialakításánakhála gyorsan, szakszerűen lerakható, nem szükséges hegeszteni, sőt ragasztani sem, ezáltal sokkal gyorsabb és gazdaságosabb lehet, mint más megoldások.

A folyóka választásnál fontos szempont a rács teherbírása. Attól függően, hogy mekkora súlyt kell elbírnia, választhatunk könnyebb és nehezebb (teherbíróbb) rácsokat.

A Bitupont kínálatában kizárólag olyan rácsokat talál, amelyek a gyalogos forgalomnál jelentősebb súlyra alkalmasak.

A folyóka rendszer elemei:

Folyókarendszer
Shopping Cart