,

Alu leszorító profil polikarbonáthoz

Polikarbonát tetők rögzítésére

7 277 Ft16 980 Ft

Alumínium leszorító profil polikarbonát rögzítésére

A termék csak egész szálakban vásárolható. (3 – 4 – 6 – 7 m)

A leszorító profil rögzíti a táblát a szarufákra. Egyben a táblák toldására is alkalmas!

Célszerű a táblákat a szarufán a leszorító profil alatt találkoztatni, így a profil egyszerre rögzít, és megoldja a vízzárást is a toldásnál.

Szélességi méret: 50 mm vagy 60 mm. (A két szélesség között nincs árkülönbség!)

Választható hosszúságok: 3 – 4 – 6 – 7 m

Egyéb hosszúságokat csak ezek elvágásával tudunk kiadni. Kérjük ilyen esetben jelezze a kívánt méretet (rendelésnél a megjegyzés rovatban, vagy telefonon, emailben)

Futárszolgálattal kizárólag 2 m hosszúságig szállítható! (Ez esetben előzetes egyeztetés alapján elvágjuk a szálakat.)

 

Alkalmazása:

Célszerű elfúrni a profilt a rögzítési helyeknél. A profilt kb 30 cm-enként rögzítsük a szarufán a szerkezetnek megfelelő csavarral (fém vagy fa). A csavar hosszánál vegye figyelembe a tábla és a profil vastagságát is. A csavarokhoz használjon vízzáró (neoprénes) alátétet.

Az Alumínum leszorító profilhoz kötelező EPDM tömítő gumit használni, amely a két szélső rovátkába csúsztatható be. Ez biztosítja a vízzárást és segíti a diletációt.

A tábla alá a szarufára fektessen alátét gumiszalagot, amely szintén a diletációt segíti. Ne fektesse a táblákat közvetlenül a szarufára!

A terméket állandó készleten nem tartjuk, beérkezési ideje 3-5 munkanap.

Futárszolgálattal kizárólag maximum 2 m hosszú szálak szállíthatók! Hosszabb szálak esetén kérjük a pénztárnál válassza az „Egyedi szállítási díj 40 kg felett vagy polikarbonát esetén” opciót. Teljes rendszer esetén kérjük szintén ezt az opciót válassza.

 

Segítségre van szüksége? Bízza ránk a kalkulációt! Töltse ki az űrlapot és 1 munkanapon belül küldjük részletes árajánlatunkat:


   

  Szélesség (mm)

  50 mm, 60 mm

  Hossz (m)

  , , ,

  Shopping Cart
  Aluminium leszorító profilokAlu leszorító profil polikarbonáthoz
  7 277 Ft16 980 FtOpciók választása