Aljzatkiegyenlítők

Murexin aljzatkiegyenlítők

A Murexin kínálatában többféle rétegvastagsághoz talál aljzatkiegyenlítőket. Bel- és kültérben egyaránt.

A termékek csak Dunakeszi telephelyünkön érhetők el készletről!

Ahhoz, hogy az újraburkolt felületeket hosszú ideig élvezhessük, nem elég a megfelelő burkolat és burkolatragasztó kiválasztására odafigyelnünk. Mélyebbre kell mennünk, egészen az alapfelületig. Előzetesen meg kell vizsgálnunk, szükség van-e aljzatkiegyenlítésre.

A kiegyenlítő anyagok a padlóburkolatok fektetése előtt az egyenetlenségek kiegyenlítéséhez alkalmazhatók, a sima és burkolásra alkalmas felületek készítéséhez.

Az aljzatkiegyenlítés sík felületet, egyenletes szívóképességet biztosít. Csekélyebb ragasztóanyag felhasználást eredményez és különösen fontos a további burkolat tartóssága szempontjából.

A Murexin Lewell aljzatkiegyenlítő családja minden terméke önterülő és zsugorodás kompenzált.

Aljzatkiegyenlito

A termékeken belül pontos műszaki leírást talál. Amennyiben kérdése merül fel keressen minket a +36-27-543-590-es telefonszámon.

Melegburkolati és további Murexin aljzatkiegyenlítők csak előrendelés esetén érhetők el, ezekről egyeztessen kollégáinkkal.

Murexin hidegburkolási rendszerek minden terméke elérhető Dunakeszi telephelyünkön. (Amennyiben Budaörsön szeretné átvenni, minden esetben egyeztessen kollégáinkkal a megadott telefonszámon!)

Mind a(z) 3 találat megjelenítve

Shopping Cart

Kedves Vásárlóink!

Üzleteink 2023.12.21.-2023.01.07 között zárva tartanak.

Idei utolsó munkanap: 2023.12.20.

Első munkanap: 2023.01.08.

Ez idő alatt beérkezett rendeléseket január 8-ától tudjuk feladni.

Üdvözlettel:

Bitupont Kft. csapata